Star Trek Picard Season 3: Αποδεκατίζεται το cast που γνωρίζατε στις προηγούμενες σεζόν

Ξεκαθάρισμα πριν την έλευση του πληρώματος του "The Next Generation"
09 Μαΐου 2022 18:29
Star Trek Picard Season 3: Αποδεκατίζεται το cast που γνωρίζατε στις προηγούμενες σεζόν

Πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η 2η σεζόν του Star Trek: Picard με ένα φινάλε που άφησε πολλούς μπερδεμένους και όχι τις καλύτερες των εντυπώσεων, σύμφωνα με τις αντιδράσεις που υπήρξαν. 

Η 3η σεζόν του "Picard" θα είναι η τελευταία, για αυτόν τον λόγο ετοιμάζεται ένα μεγάλο, νοσταλγικό κλείσιμο στην ιστορία του Jean-Luc Picard του Patrick Stewart και του εμβληματικού πληρώματος της σειράς "Star Trek: The Next Generation". 

Επιστρέφει σύσσωμο όλο το παλιό cast που υπηρέτησε στο Enterprise δηλαδή οι: οι LeVar Burton ως Geordi LaForge, Michael Dorn ως Worf, Jonathan Frakes ως William Riker, Marina Sirtis ως Deana Troy, Gates McFadden ως Dr. Beverly Crusher, και του Brent Spiner ως Data, για την τελευταία σεζόν του "Picard" η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια

Ωστόσο μαθαίνουμε από το Trekmovie.com πως γίνεται ξεκαθάρισμα στο cast του Star Trek: Picard, χωρίς να δίνεται επίσημη εξήγηση, καθώς δε θα συμμετέχουν στην επόμενη σεζόν οι Alison Pill (Dr. Agnes Jurati), Isa Briones (Soji/Kore), Evan Evagora (Elnor), και ο Santiago Cabrera (Cpt. Cristobal Rios). 

Η λογική λέει πως αποχωρούν αυτά τα πρόσωπα διότι ήδη αυτά που επιστρέφουν από το παρελθόν του Star Trek θα γεμίσουν την 3η και τελευταία σεζόν με το παραπάνω.