Έτσι θα ήταν ο Mr. Knight στο “Moon Knight” του Disney Plus (ΦΩΤΟ)

Δείτε πρώιμα concept arts
07 Μαΐου 2022 15:37
Έτσι θα ήταν ο Mr. Knight στο “Moon Knight” του Disney Plus (ΦΩΤΟ)

Το Moon Knight της Marvel παίζει εδώ και μερικές εβδομάδες στο Disney Plus και ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη σεζόν που αποτελείται από έξι επεισόδια ολοκληρώθηκε εχθές και τώρα, ο αρίστας της Marvel, Jehuytysan, που είχε σχεδιάσει τα κοστούμια του “Mr. Knight” έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από πρώιμα σχέδια.

Ο καλλιτέχνης των Marvel Studios αποκάλυψε μερικές πολύ διαφορετικές εμφανίσεις που είχε σχεδιάσει το 2020. Η κεντρική ενδυμασία του Mr. Knight ήταν σχεδόν αψεγάδιαστη στη σειρά, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα κοστούμια υπερήρωων, υπήρχαν και άλλες εναλλακτικές εκδοχές που θα μπορούσαν να είχαν μπει.

Τα πρώτα μου κοστούμια για τον Mr. Knight από το 2020 με τον ενδυματολόγο Julian Day. Τελικά, ο Mike Uwandi δημιούργησε το σχέδιο στο τέλος.

Η σύνοψη του Moon Knight:

Ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής, που παλεύει εσωτερικά με πολλά προβλήματα, θα λάβει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου Θεού της Σελήνης. Σύντομα, όμως θα ανακαλύψει ότι αυτές οι δυνάμεις είναι ευλογία και κατάρα για την ταραγμένη ζωή του.

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει τους Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

Το Moon Knight προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από το Disney Plus.