First Kill: Πρώτη ματιά στη νέα “βαμπίρ” σειρά του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον Ιούνιο στις οθόνες σας
06 Μαΐου 2022 00:00
First Kill: Πρώτη ματιά στη νέα “βαμπίρ” σειρά του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Netflix ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια “βαμπίρ” τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται “First Kill”. Σε παραγωγή της Emma Roberts, η νεανική σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Ιούνιο και η υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, καθώς και μερικές άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αρχικά, το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Felicia D. Henderson και Victoria “V.E.” Schwab, ενώ τα πρώτα επεισόδια θα τα σκηνοθετήσει ο Jet Wilkinson των The Chi και How to Get Away with Murder. Με showrunner την Felicia D. Henderson η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Όταν έρθει η ώρα για την έφηβη βαμπίρ Juliette (Sarah Catherine Hook) να κάνει την πρώτη της δολοφονία για να πάρει τη θέση της ανάμεσα σε μια ισχυρή οικογένεια βρικολάκων, στρέφει το βλέμμα της σε ένα νέο κορίτσι που εγκαταστάθηκε στην πόλη και ονομάζεται Calliope (Imani Lewis). Αλλά προς μεγάλη έκπληξή της, η Calliope είναι μια κυνηγός βαμπίρ, από μια οικογένεια διάσημων φονιάδων.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Γνωρίστε το cast: Aubin Wise ως “Talia”, Jason Robert Moore ως “Jack”, Dominic Goodman ως “Apollo”, Phillip Mullings Jr ως “Theo”, Elizabeth Mitchell ως “Margot”, Will Swenson ως “Sebastian”, Gracie Dzienny ως “Elinor”, Dylan McNamara ως “Oliver”, MK xyz ως “Tess”, Jonas Dylan Allen ως “Ben”, Roberto Mendez ως “Noah”.

Το First Kill θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 10 Ιουνίου.