Πρώτη ματιά στον μαφιόζο Sylvester Stallone και στη νέα σειρά “Tulsa King” (ΦΩΤΟ)

Θα παίξει αποκλειστικά στο Paramount Plus
30 Απριλίου 2022 15:25
Πρώτη ματιά στον μαφιόζο Sylvester Stallone και στη νέα σειρά “Tulsa King” (ΦΩΤΟ)

Η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από την επερχόμενη σειρά “Tulsa King”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sylvester Stallone. Εκείνος θα υποδυθεί τον Dwight “The General” Manfredi που κατευθύνεται στην Οκλαχόμα, καθώς η μαφία τον έχει εξορίσει εκεί και θα πρέπει να το κάνει ό,τι καλύτερο για να επιβιώσει.

Το σόου υπογράφει ο Taylor Sheridan και αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Paramount+. Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Stallone σε original σειρά.

Δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Στο Tulsa King θα δούμε τον μαφιόζο “The General”, τον οποίο υποδύεται ο Stallone, καθώς αποφυλακίζεται ύστερα από 25 χρόνια και εξορίζεται από το αφεντικό του στην Οκλαχόμα για να δημιουργήσει ένα “μαγαζί”. Συνειδητοποιώντας ότι η μαφιόζικη οικογένειά του μπορεί να μην έχει στο μυαλό του τα καλύτερα γι’ αυτόν, ο Dwight φτιάχνει σιγά-σιγά μία ομάδα με απίθανους χαρακτήρες για να τον βοηθήσουν να δημιουργήσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία, σε ένα μέρος που για τον ίδιο μπορεί να είναι ένας άλλος πλανήτης.

Ο Max Casella (The Tender Bar) θα υποδυθεί τον Armand Truisi, έναν φιλόδοξο εγκληματία που λειτουργεί υπό την αιγίδα της οικογένειας Invernizzi. Ο Domenick Lombardozzi (Billions) θα παίξει τον Charles "Chickie" Invernizzi, το αφεντικό και αρχηγό της οικογένειας Invernizzi, ενώ θα συμμετέχουν και οι Vincent Piazza (Boardwalk Empire) και Jay Will (The Marvelous Mrs. Maisel).

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.