Δείτε όλα όσα έγιναν στην 4η σεζόν του “Ozark” πριν το μεγάλο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 29 Απριλίου θα σας αποχαιρετήσει η οικογένεια των Byrdes
26 Απριλίου 2022 13:14
Δείτε όλα όσα έγιναν στην 4η σεζόν του “Ozark” πριν το μεγάλο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από την 4η σεζόν του “Ozark”, το οποίο θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές στις 29 Απριλίου, με το Β’ μέρος, δηλαδή το μεγάλο φινάλε του. Η οικογένεια των Byrdes θα σας πει το οριστικό αντίο με τα τελευταία επεισόδια και εφόσον έχει περάσει λίγος καιρός από το Α’ μέρος, το νέο αυτό βίντεο θέλει να σας κάνει ένα γρήγορο recap, για να θυμηθείτε τα πιο σημαντικά γεγονότα.

Η επίσημη σύνοψη του Ozark για τα τελευταία επεισόδια:

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν ενωμένη την οικογένειά τους, να καλμάρουν το καρτέλ και το FBI και ν' αφήσουν το Όζαρκ πίσω.

Ο Jason Bateman, ο πρωταγωνιστής του “Ozark” βρέθηκε καλεσμένες στο The Tonight Show την περασμένη Παρασκευή και μίλησε μεταξύ άλλων για το μεγάλο φινάλε της βραβευμένης σειράς του Netflix.

To cast του Ozark περιλαμβάνει επίσης τους Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, Katrina Lenk, CC Castillo και Ali Stroker.

Το Β' Μέρος της 4ης σεζόν του Ozark θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix.