O Ewan McGregor προετοιμάστηκε για το Obi-Wan Kenobi λιώνοντας από την αρχή όλα τα Star Wars

Όπως όφειλε να κάνει...
21 Απριλίου 2022 12:51
O Ewan McGregor προετοιμάστηκε για το Obi-Wan Kenobi λιώνοντας από την αρχή όλα τα Star Wars

Ο Ewan McGregor θα επιστρέψει μετά από 17 χρόνια στο ρόλο του Obi-Wan Kenobi με την ομώνυμη Star Wars σειρά του Disney Plus, τον ερχόμενο Μάιο, μαζί με τον Hayden Christensen που και αυτός θα υποδυθεί ξανά τον Darth Vader. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο McGregor αποκάλυψε πώς προετοιμάστηκε ξανά για τον ρόλο του Jedi Master και το έκανε με τον πιο...ορθόδοξο Star Wars τρόπο: βλέποντας και τις 9 ταινίες που απαρτίζουν το Skywalker Saga. 

Αυτά είπε χαρακτηριστικά στο EW: 

Τις είδα από την αρχή μέχρι το τέλος και τις εννέα ταινίες. Απλώς για να μπω ξανά στο κλίμα του κόσμου. Ήταν τόσο ενδιαφέρον το να δω όλες τις ταινίες επειδή δεν τις είχα παρακολουθήσει ξανά από όταν βγήκαν, όχι όλες τουλάχιστον. Ήταν πολύ ενδιαφέρον το να τις παρακολουθήσω ξανά και να τις απολαύσω χωρίς όλον εκείνο το θόρυβο που τις ακολουθούσε όταν βγήκαν. 

O Christensen από την άλλη, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Αποκάλυψε ότι για να μπει στο κλίμα είδε όχι μόνο όλες τις ταινίες αλλά βούτηξε και στην animated πλευρά του Star Wars canon, καθώς παρακολούθησε όλες τις σεζόν των Star Wars: The Clone Wars και Star Wars: Rebels

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.