Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς “Twisted Metal”

Και δεν είναι άλλος από τον Kitao Sakurai
20 Απριλίου 2022 11:02
Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς “Twisted Metal”

Η Sony Pictures Television και η PlayStation Productions ετοιμάζουν εδώ και καιρό την τηλεοπτική σειρά του “Twisted Metal” με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie ως “John Doe”. Αυτό το γνωρίζουμε εδώ καιρό. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέραμε -μέχρι τώρα- είναι ο σκηνοθέτης.

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, βρέθηκε ο σκηνοθέτης του σόου του Peacock και δεν είναι άλλος από τον Kitao Sakurai του The Eric Andre Show. Όπως έγινε γνωστό, ο Sakurai θα αναλάβει όχι μόνο ένα, αλλά περισσότερα επεισόδια, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και στην παραγωγή της σειράς.

Σε αυτή την κωμωδία δράσης θα δούμε τον Mackie ως John Doe, έναν εξυπνάκια γαλατά που μιλάει τόσο γρήγορα όσο και η οδήγησή του. Ωστόσο, δε θυμάται το παρελθόν του και του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βρει που ανήκει, εάν μπορέσει να επιβιώσει από άγριους αγώνες οχημάτων. Με τη βοήθεια ενός κλέφτη θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς και άλλους κινδύνους του δρόμου συμπεριλαμβανομένου ενός διαταραγμένου κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό.

Η σειρά βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα των Rhett Reese και Paul Wenick σεναριογράφοι του Deadpool, ενώ ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) θα γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται παράλληλα και στην παραγωγή.

Το πρώτο "Twisted Metal" παιχνίδι κυκλοφόρησε στο PlayStation το 1995.