Η 3η σεζόν του Love Death + Robots αποκαλύπτεται με ένα επικό trailer!

Η σειρά του Netflix επιστρέφει δριμύτερη
19 Απριλίου 2022 09:38
Η 3η σεζόν του Love Death + Robots αποκαλύπτεται με ένα επικό trailer!

Το Netflix κυκλοφόρησε -κυριολεκτικά από το πουθενά- το πρώτο trailer από το Love Death + Robots Volume 3, της 3ης σεζόν του επιτυχημένου σόου, που έρχεται σε παραγωγή των David Fincher (Mindhunter, Fight Club) και Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate).

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτή η ανθολογία φέρνει διάφορες ιστορίες κινουμένων σχεδίων που όλες επικεντρώνονται σε τρία διαφορετικά θέματα, που αφορούν είτε την αγάπη, είτε το θάνατο, είτε τα ρομπότ. Η 2η σεζόν δεν άργησε να έρθει μιας και το “Vol. 1” έκανε τεράστια επιτυχία και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά στο νέο κεφάλαιο, το οποίο δε θα αργήσει καθόλου, μιας και θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για το "Vol. 3", το trailer ξεκινάει με δημοφιλή σόου του Netflix, όπως το The Crown και το Queen’s Gambit, ώσπου η οθόνη “σπάει” και παίρνουμε μια μικρή γεύση από τη συνέχεια του Love Death + Robots. Τέλος, δεν έγινε γνωστό ποια “shorts” θα δούμε σε αυτή την ανθολογία.

Το Love Death + Robots Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαΐου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το πρώτο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.