Το Boss Baby: Back in the Crib του Netflix υπόσχεται ξανά “τρελές” περιπέτειες για τον  Theodore (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο με 12 επεισόδια
17 Απριλίου 2022 19:25
Το Boss Baby: Back in the Crib του Netflix υπόσχεται ξανά “τρελές” περιπέτειες για τον  Theodore (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix σε συνεργασία με την DreamWorks κυκλοφόρησε το νέο trailer από το Boss Baby: Back in the Crib, την ολοκαίνουργια σειρά που βασίζεται στο γνωστό franchise. Το ολοκαίνουργιο βίντεο αποκαλύφθηκε από το επίσημο κανάλι του Netflix After School στο YouTube και βλέπουμε πολλά γνώριμα πρόσωπα από τα παλιά, όπως το ίδιο το αφεντικό Theodore Templeton, καθώς και ολόκληρη η οικογένεια Templeton.

Παρόλο που δεν έχουμε εδώ το αρχικό cast, τις φωνές τους ωστόσο συνεχίζουν να δανείζουν οι JP Karliak και Ariana Greenblatt. Το συγκεκριμένο trailer επικεντρώνεται περισσότερο στον επικείμενο αγώνα εξουσίας μεταξύ του Theodor και της Tina στην Baby Corp.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως η νέα σειρά συνεχίζει τα γεγονότα από την ταινία The Boss Baby 2 του 2021 και θα δούμε τον Theodore να συνεργάζεται με τον Tom, τις ανιψιές του, Tabitha και Tina, όπου συνεργάζονται για να φτιάξουν όλο αυτό το χάος που επικρατεί. Η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια, με διάρκεια 22 λεπτών το καθένα.

Το Boss Baby: Back in the Crib θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.