Star Wars: H σειρά της Ahsoka θα αρέσει ειδικά στους "Clone Wars" fans

Νέο tease από την σκηνοθέτρια Bryce Dallas Howard του "The Mandalorian"
15 Απριλίου 2022 15:50
Star Wars: H σειρά της Ahsoka θα αρέσει ειδικά στους "Clone Wars" fans

Βρισκόμαστε προ των πυλών για την πρεμιέρα του "Obi-Wan Kenobi", μετά σειρά έχει το "Andor" και αν όλα πάνε καλά η 3η σεζόν του The Mandalorian" αλλά και η σειρά "Ahsoka".

Το πρόγραμμα του Star Wars σύμπαντος στο Disney Plus είναι τίγκα όπως γίνεται αντιληπτό. Ωστόσο η "Ahsoka" ακόμα δεν έχει αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας παρά μόνο μερικά νέα για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν πέραν της Rosario Dawson στο ρόλο της λατρεμένης Jedi. 

H Bryce Dallas Howard που σκηνοθέτησε ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Book of Boba Fett αλλά και του Mandalorian αναφέρει σε νέα της συνέντευξη πως θα συνεχιστεί η καλή παράδοση των Star Wars σειρών. "O Filoni γνωρίζει τα του Star Wars καλύτερα από όλους εκτός από τον George (Lucas), από τον οποίο έμαθε στο πλάι του όταν έκαναν μαζί το Clone Wars. Και μαζί του δούλεψα στο Mandalorian." είπε χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας στο Romper ανέφερε πως ειδικά για τους fans του "Clone Wars" το Ahsoka θα είναι "λουκούμι": 

Χωρίς να θέλω να σποιλάρω κάτι, θα πω μόνο ότι θα λατρέψετε τη σειρά της Ahsoka που έρχεται. Δε μπορώ να πω τίποτα αλλά μπορώ να πω ότι εάν είστε fans του Clone Wars θα ανταμειφθείτε πλούσια. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Ahsoka να κυκλοφορεί στο Disney Plus εντός του 2023.