The Witcher 3η Σεζόν: Ο Robbie Amell και πολλά νέα πρόσωπα προστίθενται στο cast

Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρας της 3ης σεζόν της σειράς του Netflix
14 Απριλίου 2022 18:47
The Witcher 3η Σεζόν: Ο Robbie Amell και πολλά νέα πρόσωπα προστίθενται στο cast

Τα νέα πρόσωπα του cast της 3ης σεζόν του The Witcher έγιναν γνωστά μέσα από το Deadline και αναμφίβολα ξεχωρίζει το όνομα του Robbie Amell, αδερφού του Stephen Amell, που γνωρίσαμε ως "Arrow" και μαζί του προστίθενται οι Meng’er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings), Hugh Skinner (Mamma Mia Here We Go Again!) και Christelle Elwin (Half Bad).

Ο Amell που εμφανίζεται στη σειρά "Upload" της Amazon, θα παίξει στη νέα σεζόν τον Gallatin έναν σκληρό πολεμιστή της Scoia'tael που μάχεται υπερ του Nilfgaard και θα έρθει σε σύγκρουση με την Francesca. Η Zhang θα υποδυθεί την Milva, μια θαρραλέα και ταλαντούχα κυνηγό με το τόξο της. 

Ο Skinner θα υποδυθεί τον Prince Radovid, έναν γόη του βασιλείου και μικρού αδερφού του Βασιλιά Vizimir, ο οποίος βρίσκεται ξαφνικά στη Redanian Intelligence. 

Επίσης, η Elwin θα υποδυθεί την Mistle που είναι μέλος των "Rats" μιας συμμορίας εφήβων που κλέβουν από τους πλούσιους και κρατούν τα λάφυρα για πάρτι τους, ενώ κάποιες φορές τα ΄δίνουν και στους φτωχούς. 

Οι παραπάνω θα συναντήσουν τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast δηλαδή τους Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey, μαζί με τους: MyAnna Buring, Tom Canton, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Therica Wilson-Read, Cassie Clare, Mecia Simson, Graham McTavish, Bart Edwards, Simon Callow, Liz Carr, Ed Birch και Kaine Zajaz.

Στις αρχές Απριλίου επιβεβαίωσε το Netflix ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου που λαμβάνουν χώρα στη Σλοβενία και την Ιταλία. 

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν έχει ως εξής: 

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξαν ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας αποκτήσει η Ciri τις γνώσεις μαγείας της Yennefer, τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα όμως ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον. 

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε θα προβληθεί η 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix