Το cast του “Ozark” αναπολεί τα παλιά και λέει αντίο στο σπίτι των Byrdes (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αντίο των ηθοποιών πριν το μεγάλο φινάλε
14 Απριλίου 2022 17:15
Το cast του “Ozark” αναπολεί τα παλιά και λέει αντίο στο σπίτι των Byrdes (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο που αφορά το μεγάλο φινάλε της σειράς “Ozark”, μιας και αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας σε λίγες ημέρες. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για ένα βίντεο που διαρκεί περίπου 12 λεπτά, στο οποίο οι πρωταγωνιστές της σειράς αποχαιρετούν το σπίτι των Byrdes και λένε αντίο μια για πάντα στο επιτυχημένο σόου της υπηρεσίας.

Από τον μικρό της οικογένειας, τον Skylar Gaertner (Jonah), ο οποίος αναπολεί τα παλιά και τις πρώτες του στιγμές που έφτασε στο σπίτι των τηλεοπτικών γονιών του, που ήταν 12 χρονών, μέχρι και την Sofia Hublitz (Charlotte) που είχε το 90% των σκηνών της σε αυτό το μέρος, το νέο βίντεο σίγουρα θα σας μεταφέρει χρόνια πίσω.

Στο πέρασμα τεσσάρων σεζόν, το σπίτι των Byrdes αποτελεί τον τόπο όπου εκτυλίσσονται, οι πιο σημαντικές στιγμές του "Ozark". Δείτε το καστ και το συνεργείο να αναπολούν τα παλιά και να λένε αντίο στο σπίτι που ένιωθαν σαν δικό τους.

Η επίσημη σύνοψη του Ozark για τα τελευταία επεισόδια:

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν ενωμένη την οικογένειά τους, να καλμάρουν το καρτέλ και το FBI και ν' αφήσουν το Όζαρκ πίσω.

Το Β' Μέρος της 4ης σεζόν του Ozark θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω.