Το “The Man Who Fell to Earth” του Showtime θέλει να γίνει το νέο σας “κόλλημα” (BINTEO)

Και θα έρθει μέσα στο μήνα στις οθόνες σας
11 Απριλίου 2022 14:01
Το “The Man Who Fell to Earth” του Showtime θέλει να γίνει το νέο σας “κόλλημα” (BINTEO)

Το Showtime κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα τηλεοπτική σειρά “The Man Who Fell to Earth”, η οποία φυσικά δεν είναι μόνο εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα, αλλά και από τη θρυλική ταινία με τον David Bowie.

Εμπνευσμένο, λοιπόν, από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Walter Tevis, καθώς και τη θρυλική ταινία του David Bowie, το The Man Who Fell To Earth θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία ενός εξωγήινου, που φτάνει στη Γη σε ένα σημείο καμπής για την ανθρώπινη εξέλιξη και πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του. Αυτό θα καθορίσει και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Ένας εξωγήινος φτάνει στη γη με μια αποστολή: να μάθει να γίνεται άνθρωπος και να βρει τη μοναδική γυναίκα που μπορεί να βοηθήσει να σώσει το είδος του. Μαζί θα ανακαλύψουν ότι για να σώσουν τον κόσμο του, πρέπει πρώτα να σώσουν τη γη.

Στη νέα σειρά του Showtime πρωταγωνιστούν οι Chiwetel Ejiofor και Naomie Harris Jimmi Simpson, Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye, Kate Mulgrew, Clarke Peters και Bill Nighy.

To The Man Who Fell To Earth θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στο Showtime. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της σειράς παρακάτω.