Γεγονός ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος του Harrison Ford για τη νέα σειρά της Apple

Από τους δημιουργούς του "Ted Lasso"
04 Απριλίου 2022 23:33
Γεγονός ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος του Harrison Ford για τη νέα σειρά της Apple

Είναι γεγονός ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος του Harrison Ford, καθώς όπως μαθαίνουμε θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά για το Apple TV+, που τελευταία έχει μαζέψει ένα σωρό πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ. 

Ο λόγος για το Shrinking, μια κωμική σειρά από τους δημιουργούς του πολυβραβευμένου "Ted Lasso", δηλαδή τους Bill Lawrence και Brett Goldstein. Αυτή ακολουθεί έναν ψυχοθεραπευτή ονόματι "Jimmy" που υποδύεται ο Jason Segel (How I Met Your Mother), ο οποίος καταλήγει να μην μπορεί να κρατηθεί μπροστά στους πελάτες του και τους ανοίγεται για όλα όσα τον απασχολούν. 

Στο Shrinking ο Ford θα υποδυθεί τον μέντορα του χαρακτήρα του Segel, τον Dr. Phil Rhodes έναν σεβαστό ψυχοθεραπευτή που είναι προσγειωμένος και συνειδητοποιημένος για τον εαυτό του. Εκτός των επιπτώσεων των πράξεων του "Jimmy" θα έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας που προέκυψε, καθώς διαγνώσθηκε με τη νόσο του Πάρκινσον. 

Για την ιστορία ο πρωταγωνιστής των "Star Wars", "Indiana Jones" και "Blade Runner" ταινιών είχε κάποιες μικρές τηλεοπτικές εμφανίσεις στα "The Young Indiana Jones Chronicles", "The Star Wars Holiday Special", "Mod Squad", The Virginian, "Ironside" και "The FBI", αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από δεκαετίες που αναλαμβάνει ένα κύριο ρόλο.

Επίσης θα τον δούμε στο Indiana Jones 5 με την πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου του 2023.

Ακόμη, όμως, είναι άγνωστο το πότε θα προβληθεί το Shrinking στο Apple TV Plus.