Κράτα Γερά: Η νέα σειρά του Netflix υπόσχεται σασπένς και μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνετε υπομονή μέχρι τις 22 Απριλίου
04 Απριλίου 2022 21:39
Κράτα Γερά: Η νέα σειρά του Netflix υπόσχεται σασπένς και μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα τηλεοπτική σειρά “Hold Tight” (Κράτα Γερά), το οποίο είναι βασισμένο στη νουβέλα του Harlan Coben. Το σόου θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο με πρωταγωνιστές τους Magdalena Boczarska και Leszek Lichota.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Όταν ένας νεαρός άνδρας χάνεται λίγο μετά το θάνατο του φίλου του, η ζωή σε ένα κλειστό, ευκατάστατο προάστιο της Βαρσοβίας καταρρέει σιγά σιγά, αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα.

Σε σκηνοθεσία των Michał Gazda και Bartosz Konopka, αυτό το πολωνικό σόου υπόσχεται να σας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες σας, μιας και θα είναι γεμάτο σασπένς, ενώ θα είναι παράλληλα “ντυμένο” με μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Το "Hold Tight" αφηγείται την ιστορία για κάποιους κατοίκους μιας γειτονιάς στα προάστια της Βαρσοβίας, των οποίων η ειδυλλιακή ζωή τελειώνει ξαφνικά ο έφηβος Adam εξαφανίζεται. Οι γονείς του βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν ήθελαν ποτέ να κάνουν.

Η 1η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 22 Απριλίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.