Pistol: Η σειρά των “Sex Pistols” φέρνει την αναρχία της punk στις οθόνες σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στο FX τον Μάιο
04 Απριλίου 2022 21:11
Pistol: Η σειρά των “Sex Pistols” φέρνει την αναρχία της punk στις οθόνες σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FX και το Hulu ετοιμάζουν μία ολοκαίνουργια σειρά που θα βασίζεται στο θρυλικό punk-rock συγκρότημα Sex Pistols και έρχεται απλά με την ονομασία, “Pistol”. Πρόκειται για μία δουλειά που έρχεται από τον σκηνοθέτη, Danny Boyle, ο οποίος θέλει να σας παρουσιάσει μέσα από έξι επεισόδια την ιστορία της μπάντας, που έφερε την επανάσταση στη μουσική στο Λονδίνο για αρχή, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια το ένα λεπτό περίπου, αλλά αυτό φτάνει για να ανεβάσει το hype στα ύψη ειδικά των φανατικών του συγκροτήματος. Η σειρά έχει δημιουργηθεί και γραφτεί από τον βραβευμένο με BAFTA, Craig Pearce, ο οποίος έχει μια μεγάλη πορεία στο χώρο, ενώ συνέγραψε επίσης το σενάριο από την επερχόμενη βιογραφική ταινία “Elvis”.

Το Pistol είναι έχει φτιαχτεί έτσι από τα απομνημονεύματα του κιθαρίστα Steve Jones των Sex Pistols, με τίτλο Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Toby Wallace θα υποδυθεί τον Jones, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι οι Anson Boon ως John Lydon, Christian Lees ως Glen Matlock, Louis Partridge ως Sid Vicious και Jacob Slater ως Paul Cook.

Το Pistol θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 31 Μαΐου. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: