Euphoria: Η Sydney Sweeney θέλει να παίξει μία πιο “σκοτεινή” Cassie στην 3η σεζόν

Της αρέσει η πολυπλοκότητα
04 Απριλίου 2022 20:09
Euphoria: Η Sydney Sweeney θέλει να παίξει μία πιο “σκοτεινή” Cassie στην 3η σεζόν

Τώρα που έχει ολοκληρωθεί η 2η σεζόν του Euphoria, η Sydney Sweeney λέει πως θέλει η χαρακτήρα που υποδύεται, η Cassie, να γίνει πιο “διαβολική” στην επόμενη σεζόν. Το επιτυχημένο εφηβικό σόου, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Zendaya και βασίζεται στην ομώνυμη ισραηλινή μίνι σειρά, έκανε το ντεμπούτο της στο HBO το 2019 και ήδη έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χωρίς αμφιβολία, η Cassie είχε ιδιαίτερη προσοχή σαν χαρακτήρας στη 2η σεζόν και όπως είπε η Sweeney στο τηλεοπτικό φεστιβάλ Canneseries, θέλει να εξερευνήσει μια πιο διαβολική πλευρά της Cassie στην 3η σεζόν. Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε ποια πλευρά της Cassie θα ήθελε να εξερευνήσει περισσότερο, απάντησε πολύ απλά ότι θα της άρεσε να δει κάτι πιο σκοτεινό από εκείνη.

Θα μου άρεσε να παίξω κάτι πιο κακό, πιο σκοτεινό και πιο σοβαρό στην 3η σεζόν. Μου αρέσει να παίζω χαρακτήρες που έχουν πολλαπλά επίπεδα. Κάνουν τους ανθρώπους να σκέφτονται.

Υπήρχε ένα κομμάτι της Cassie που έπρεπε να παίξω όταν άρχισε να λέει ότι είναι πιο τρελή από τη Maddy σε μια σκηνή με τον Nate. Και είχε γίνει λίγο πιο κακιά, πιο σκοτεινή, πιο σοβαρή και όχι τόσο ξέφρενη. Θα ήθελα πολύ να παίξω περισσότερο αυτό το “σκοτεινό”.

Μου αρέσει να παίζω χαρακτήρες που είναι περίπλοκοι και έχουν πολλαπλά επίπεδα. Κάνει τους ανθρώπους να αναρωτιούνται αν είναι κακοί, καλοί ή και όχι. Μου αρέσει να παίζω χαρακτήρες που κάνουν τους ανθρώπους να σκέφτονται.

Αν και η πανδημία έφταιγε που καθυστέρησε το 2ο κεφάλαιο του Euphoria, η 2η σεζόν κέρδισε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους θαυμαστές και τους κριτικούς, διπλασιάζοντας την τηλεθέασή της σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Tags: