Γνωρίστε το cast από τη 2η σεζόν του “Alice in Borderland” του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά που κατέκτησε τα charts της υπηρεσίας επιστρέφει
30 Μαρτίου 2022 09:11
Γνωρίστε το cast από τη 2η σεζόν του “Alice in Borderland” του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ανοίγει σιγά σιγά τα χαρτιά του για τη 2η σεζόν του Alice in Borderland που κατέκτησε τα charts όταν είχε κυκλοφορήσει η 1η του σεζόν. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο, στο οποίο μας παρουσιάζει όλο το από το νέο κεφάλαιο, που αναμένεται να φτάσει στη μικρή σας οθόνη αυτόν τον Δεκέμβριο.

Με σκηνοθέτη τον Shinsuke Sato, στη 2η σεζόν του Alice in Borderland θα δούμε τους Yamazaki, Tao Tsuchiya, Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yutaro Watanabe, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi και Riisa Naka.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί ήδη και πλέον έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες:

Αφού βρήκαν τους εαυτούς τους ξαφνικά στο παράξενο “Borderland”, θα ρισκάρουν τη ζωή τους σε διάφορα παιχνίδια για να επιβιώσουν.

Λέγεται πως η πρώτη σεζόν κάλυψε περίπου 31 κεφάλαια του manga και απομένουν ακόμη 33. Το εάν ο 2ος κύκλος τα εξερευνήσει όλα τα εναπομείναντα ή θα υπάρξει και τρίτη σεζόν παραμένει άγνωστο.

Alice in Borderland: Η ιαπωνική σειρά του Netflix που κατέκτησε το ελληνικό Top 10 επιστρέφει!

Το Alice in Borderland θα επιστρέψει στις οθόνες σας τον Δεκέμβριο του 2022. Δείτε το νέο βίντεο με το cast μέσα από τον player που ακολουθεί.