Νέα Resident Evil σειρά: Το Netflix δίνει μια κλεφτή ματιά και το πότε θα κάνει πρεμιέρα

Υπόσχεση πως θα ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία του DNA των Resident Evil
17 Μαρτίου 2022 19:25
Νέα Resident Evil σειρά: Το Netflix δίνει μια κλεφτή ματιά και το πότε θα κάνει πρεμιέρα

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser αφίσες για τη νέα live-action σειρά του Resident Evil, η οποία θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Capcom. 

Από το πρώτο εικαστικό που είναι γεμάτο με αίμα και...DNA το Netflix προωθεί τη σειρά χωρίς να προβάλλει καν τα ζόμπι. Υπόσχεται ωστόσο πως το "Resident Evil" όπως θα ονομάζεται, "θα περιλαμβάνει τα καλύτερα συστατικά του DNA των Resident Evil", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό όταν ξεστομίζεται από το Netflix. 

Επίσης δημοσιεύτηκε μια ανανεωμένη σύνοψη του σόου καθώς και το γεγονός πως θα απαρτίζεται από 8 επεισόδια

Οι teaser αφίσες του σόου: 

Το cast της σειράς - Επίσημη σύνοψη

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick του John Wick, που υποδύεται τον Albert WeskerElla Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrinaκαι Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Η σειρά είχε ανακοινωθεί πέρυσι τον Αύγουστο και πρόκειται να διηγηθεί μια ολοκαίνουργια ιστορία μέσα από δύο διαφορετικά timelines. Η πλοκή θέλει την Jade και Billie Wesker, τις κόρες του Albert να ζουν στη Νέα Raccoon City, όπου και βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Το 2ο timeline, ωστόσο, λαμβάνει χώρα 16 χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, όπου στην Γη έχουν μείνει μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι, αφού οι περισσότεροι είχαν μολυνθεί με τον T-Virus.

Η νέα σύνοψη του σειράς αναφέρει:

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie. 

Πλέον, η σειρά Resident Evil αναμένεται στις 14 Ιουλίου 2022 αποκλειστικά στο Netflix.