Star Wars: O Samuel Jackson ψήνεται για επιστροφή Mace Windu στο "Mandalorian"

Όλα όσα αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη
16 Μαρτίου 2022 23:44
Star Wars: O Samuel Jackson ψήνεται για επιστροφή Mace Windu στο "Mandalorian"

Φαίνεται πως ο Samuel L. Jackson ψήνεται να επιστρέψει ακόμα ως Mace Windu στο σύμπαν του Star Wars και ίσως να είναι η καλύτερη συγκυρία για αυτό. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Happy Sad Confused Podcast ο Jackson διατύπωσε για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να υποδυθεί ξανά τον Jedi με το μωβ φωτόσπαθο, που η τύχη του αγνοείται από το "Revenge of the Sith". 

Μάλιστα έκανε πλάκα με το γεγονός ότι όσοι μένουν με ένα χέρι τείνουν να επιστρέφουν στο σύμπαν του Star Wars: 

Υπάρχει μια μακρά ιστορία με χαρακτήρες με ένα χέρι που επιστρέφουν στο Star Wars. 

Αν και ο ίδιος του δεν αναφέρεται σε επίσημες συζητήσεις μιλάει πλαγίως για το ενδεχόμενο επιστροφής του, καθώς κάνει λόγο ότι το έχει συζητήσει με την Bryce Dallas Howard. Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για τη σκηνοθέτρια ενός εκ των καλύτερων επεισοδίων τόσο του The Mandalorian όσο και πρόσφατα του "The Book of Boba Fett'. 

"Το μόνο άτομο με το οποίο έχω μιλήσει ποτέ για να επιστρέψω είναι η Bryce Dallas Howard. Μόλις πρόσφατα έκανα μια ταινία μαζί της και σκηνοθετεί επεισόδια του Mandalorian. Οπότε της είπα "Μήπως μπορείς να με κανονίσεις αδερφούλα;"...Ας με βάλει και ας μάθω το φωτόσπαθο με το αριστερό χέρι. 

Ίσως να μην υπάρχει καλύτερη συγκυρία για την επιστροφή ενός ακόμη θρυλικού Jedi από τα prequels, ύστερα από αυτή του Ewan McGregor ως Obi-Wan Kenobi. 

Μήπως τελικά για την επικείμενη 3η σεζόν του The Mandalorian να υπάρξει μια ακόμη τεράστια επιπέδου Luke Skywalker επιστροφή στα σκαριά; Ο χρόνος θα δείξει.