Obi-Wan Kenobi: Θα είναι αυτοτελής μίνι-σειρά ή θα συνεχιστεί για 2η σεζόν;

Η σκηνοθέτρια Deborah Chow αποκαλύπτει
11 Μαρτίου 2022 16:08
Obi-Wan Kenobi: Θα είναι αυτοτελής μίνι-σειρά ή θα συνεχιστεί για 2η σεζόν;

Μετά την αποκάλυψη της σειράς Obi-Wan Kenobi μέσα από το πρώτο trailer, ο ενθουσιασμός των Star Wars fans για την επιστροφή του Ewan McGregor και του Hayden Christensen ως Obi-Wan και Darth Vader αντίστοιχα είναι στα ουράνια. 

Όμως το trailer έδωσε και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία: θα προβληθεί σαν μια μίνι σειρά, κάτι που εάν ισχύει θα είναι η πρώτη για το σύμπαν του Star Wars στο Disney Plus. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; 

Η σκηνοθέτρια, Deborah Chow, μίλησε στο Entertainment Weekly για το όραμα του σόου λέγοντας: 

Σίγουρα το συλλάβαμε σαν μια μίνι σειρά, και είναι μια μεγάλη ιστορία με αργή, μέση και τέλος. Η προσέγγισή μας ήταν πάντοτε να πούμε πλήρως αυτή τη μια ιστορία. 

Ωστόσο παρά το γεγονός αυτό δεν αποκλείει να συνεχιστεί για 2η σεζόν: "Είναι κάτι που σίγουρα έχει συζητηθεί", όπως αποκαλύπτει η Kathleen Kennedy της Lucasfilm. 

 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το main theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams που θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars.  

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.