Τι γίνεται με τις άλλες spinoff σειρές του Game of Thrones; O George R.R. Martin ενημερώνει

Νέες πληροφορίες και τίτλοι για τα επόμενα spinoffs
11 Μαρτίου 2022 08:43
Τι γίνεται με τις άλλες spinoff σειρές του Game of Thrones; O George R.R. Martin ενημερώνει

Το House of The Dragon δεν είναι το μοναδικό spinoff σόου του Game of Thrones που βρίσκεται στα σκαριά, αλλά σίγουρα θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει εντός του 2022. 

Μέσα από το blog του όπως συνηθίζει, ο George R.R. Martin έδωσε μια ενημέρωση για την κατάσταση των υπόλοιπων σόου του Game of Thrones, αλλά μίλησε και πάλι για τις εντυπώσεις του από το House of the Dragon. 

Καταρχάς για το ερχόμενο prequel σόου είπε: 

Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος για το House of the Dragon, το οποίο ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του στο Λονδίνο και βρίσκεται τώρα στο post-production. Από τα όσα έχω δει το έχω λατρέψει. Ανυπομονώ να δω περισσότερα. Είμαι ενθουσιασμένος και για τις άλλες σειρές που ετοιμάζουμε. 

Ετοιμάζονται τόσο live-action όσο και animated σειρές αλλά μίλησε για τις επόμενες τρεις. Η σειρά "Ten Thousand Ships" θα επικεντρώνεται σε μια θρυλική βασίλισσα του Dorn τη Nymeria και χρέη  showrunner θα εκτελεί η Amanda Segel (Person of Interest), η οποία έχει παραδώσει και μερικά drafts του σεναρίου. 

Η σειρά "Nine Voyages" αλλάζει όνομα σε "The Sea Snake" για να αποφευχθεί άλλος ένας αριθμημένος τίτλος όπως αποκαλύπτει ο Martin. Θα πρωταγωνιστεί ο Corlys Velaryon ένας φημισμένος έμπορος και εξερευνητής και χρέη showrunner εκτελεί ο Bruno Heller της γνωστής σειράς "Rome". 

Για τη σειρά "Dunk and Egg" που ο Martin αναφέρει ως την αγαπημένη του και αυτή που θέλει να μεταφερθεί αυτούσια, χρέη showrunner θα εκτελεί ο Steve Conrad (Patriot). Πρωταγωνιστές της ιστορίας, ως γνωστόν θα είναι οι κυρίως κωμικές περιπέτειες ενός περιπλανώμενου ιππότη και του νεαρού Aegon V Targaryen, με τον Martin να συμπληρώνει συγκεκριμένα: 

Είναι μια πιστή διασκευή των ιστοριών που είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Η πρώτη σεζόν θα διασκευάσει το πρώτο βιβλίο "The Hedge Knight". Ο τίτλος του είναι αμφίβολος ακόμα αλλά θα βαφτιστεί είτε "The Hedge Knight" είτε "A Knight of the Seven Kingdoms". 

Μάλιστα θέλει να γράψει περισσότερες ιστορίες για να βοηθήσει τη σειρά -εφόσον πάρει το πράσινο φως από το HBO. Και τέλος υπάρχει και η σειρά κινουμένων σχεδίων του Game of Thrones που διαδραματίζεται στη YiTi μια χώρα εμπνευσμένη από την Κίνα και έχει τον προσωρινό τίτλο "The Golden Empire".