Better Call Saul: Το πρώτο trailer προμηνύει ένα σκοτεινό, βίαιο φινάλε

Πρεμιέρα για το Α' Μέρος της 6ης σεζόν στις 18 Απριλίου
10 Μαρτίου 2022 19:28
Better Call Saul: Το πρώτο trailer προμηνύει ένα σκοτεινό, βίαιο φινάλε

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την 6η και τελευταία σεζόν του Better Call Saul και προμηνύει ένα συγκλονιστικό, ανατρεπτικό, σκοτεινό και βίαιο φινάλε. 

Η φήμη του Saul Goodman (Bob Odenkirk) έχει εκτοξευθεί και πλέον στον υπόκοσμο των ξέρουν ως "το παλικάρι του Salamanca", κάτι που θα προβεί εξίσου επικίνδυνο και για τη σχέση του με την Kim Wexler (Rhea Seehorn). Το trailer δίνει μια ματιά στο πως τα τελευταία κομμάτια του παζλ από το prequel του Breaking Bad θα κολλήσουν μεταξύ τους. 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Giancarlo Esposito (Gus Fring), Jonathan Banks (Mike), Michael Mando (Nacho Varga), Tony Dalton (Lalo Salamanca), Mark Margolis (Hector Salamanca), Patrick Fabian (Howard). 

Δείτε το trailer του φινάλε του Better Call Saul

Το φινάλε του Better Call Saul μιμείται το αυθεντικό του σόου, το Breaking Bad όταν και εκείνο για το φινάλε του χωρίστηκε σε δύο μέρη. Πρόσφατα μάθαμε και επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας του Α' Μέρους της 6ης σεζόν, που θα γίνει στις 18 Απριλίου, ενώ το Β' Μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022.

Επίσης κυκλοφόρησε και η αφίσα του τελευταίου κύκλου που δένει το παρελθόν με το μέλλον αφού απεικονίζει τον Saul με τη νέα του ταυτότητα ως "Gene" στη μετά Breaking Bad εποχή. 

H αφίσα του φινάλε: 

Στην Ελλάδα θα προβληθεί μέσα από το Netflix, όπως και οι προηγούμενες σεζόν.