Obi-Wan Kenobi: Η πρώτη αποκαλυπτική ματιά στην Star Wars σειρά του Ewan McGregor

Η μεγάλη επιστροφή του Jedi Master είναι προ των πυλών!
09 Μαρτίου 2022 16:39
Obi-Wan Kenobi: Η πρώτη αποκαλυπτική ματιά στην Star Wars σειρά του Ewan McGregor

Επιτέλους η πρώτη ματιά στο Obi-Wan Kenobi δόθηκε μέσα από ένα ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly στην πολυαναμενόμενη Star Wars σειρά του Disney Plus και της Lucasfilm. 

Η πρώτη ματιά στον Obi-Wan του Ewan McGregor είναι όπως ακριβώς θα την περιμέναμε και κρίνοντας από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν επιθυμεί να περνά απαρατήρητος. Μάθαμε επίσης πως θα επισκεφτεί έναν νέο πλανήτη κατά τη διάρκεια της σειράς. 

Ο λόγος για τον Daiyu, που η αισθητική του "έχει μια πινελιά από το Χονγκ Κονγκ" με πλούσια και έντονη νυχτερινή ζωή. Κάτι που σημαίνει ότι η σειρά δε θα εκτυλίσσεται αποκλειστικά στην έρημο του Tatooine. 

Επίσης στις εικόνες αποκαλύπτεται η Inquisitor Reva της Moses Ingram, η οποία μοιράζεται το ίδιο "dark side" όραμα με τον Grand Inquisitor και τον Darth Vader. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε Inquisitor σε live-action, καθώς μέχρι πρότινος τους βλέπαμε μόνο στις animated Star Wars σειρές. 

Δείτε τις πρώτες εικόνες του Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi EW

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το main theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams που θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars.  

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.