Πέθανε γνωστός ηθοποιός του Game of Thrones

Ο John Stahl έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών
05 Μαρτίου 2022 14:06
Πέθανε γνωστός ηθοποιός του Game of Thrones

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια δυσάρεστη είδηση που αναφέρει πως ο John Stahl γνωστός από το ρόλο του στο Game of Thrones, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Η είδηση αυτή ήρθε απευθείας από την μάνατζέρ του, Amanda Fitzalan Howard.

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός υποδυόταν τον Rickard Karstark σε δύο σεζόν στη σειρά του HBO, ενώ ήταν ευρέως γνωστός και από το ρόλο του σε σκωτσέζικη παραγωγή του “Take the High Road”. Εμφανιζόταν σε αυτό το σόου από το 1982 έως το φινάλε που πραγματοποιήθηκε το 2003.

H Fitzalan Howard μέσα από επίσημη δήλωση περιέγραψε τον Stahl ως έναν αξιοσημείωτο ηθοποιό και γνώστη του σκωτσέζικου θεάτρου. Όπως έγινε γνωστό, πέθανε στο Isle of Lewis στις 2 Μαρτίου.

Η καριέρα του διήρκησε περισσότερα από 30 χρόνια και σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής και Δράματος της Σκωτίας, προτού εμφανιστές στο θέατρο και σε άλλες τοπικές παραγωγές. Τέλος, εργάστηκε και με την The Royal Shakespeare Company και στο The National Theatre στο Λονδίνο, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε και στο Being Human.