Μια σοκαριστική ιστορία θα ειπωθεί στο “The Girl from Plainville” με την Elle Fanning (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά αποκαλύπτεται πλήρως
03 Μαρτίου 2022 22:36
Μια σοκαριστική ιστορία θα ειπωθεί στο “The Girl from Plainville” με την Elle Fanning (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα αστυνομική σειρά του, “The Girl from Plainville”. Πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία που θα έρθει στη μικρή οθόνη, με θεματολογία μία αυτοκτονία και πρωταγωνίστρια την Elle Fanning του Maleficent.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Hulu:

Το «The Girl From Plainville» είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της άνευ προηγουμένου υπόθεσης «αυτοκτονίας» της Μισέλ Κάρτερ. Βασισμένη στο ομώνυμο άρθρο του Esquire του Jesse Barron, η σειρά εξερευνά τη σχέση της Carter με τον Conrad Roy III και τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατό του και, αργότερα, την καταδίκη της για ακούσια ανθρωποκτονία.

Το σενάριο γράφουν οι Liz Hannah και Patrick Macmanus, οι οποίοι λειτουργούν και ως showrunners. Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Chloë Sevigny (Big Love) ως Lynn Roy, Cara Buono (Stranger Things) ως Gail Carter, Kai Lennox (Green Room) ως David Carter, Norbert Leo Butz (Bloodline) ως Conrad Roy και Michael Mosley (Ozark) ως Joseph Cataldo.

Το The Girl From Plainville αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου μέσα από το Hulu. Δείτε το επίσημο trailer της σειράς μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: