Slow Horses: Gary Oldman, κατάσκοποι και μαύρο χιούμορ στη νέα σειρά του Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το απολαυστικό του trailer εντός
02 Μαρτίου 2022 22:50
Slow Horses: Gary Oldman, κατάσκοποι και μαύρο χιούμορ στη νέα σειρά του Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για μια από τις επερχόμενες δυνατές σειρές της streaming υπηρεσίας της, που δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει. Ο λόγος για το Slow Horses με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Gary Oldman, ο οποίος υποδύεται τον αρχηγό μιας ομάδας πρακτόρων που...δεν είναι και τα καλύτερα τσακάλια της MI5 ας το θέσουμε κομψά. 

Ένα κατασκοπικό θρίλερ με μπόλικο μαύρο χιούμορ ξεδιπλώνεται και πρωταγωνιστεί επίσης ένα εξαιρετικό καστ με δυνατά ονόματα όπως οι: Jonathan Pryce, Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Olivia Cooke, Saskia Reeves, Dustin Demri-Burns, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Paul Higgins, Freddie Fox, Chris Reilly, Steve Waddington, Paul Hilton, Antonio Aakeel, και Peter Judd

Δείτε το trailer του "Slow Horses"

Η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

Το Slow Horses είναι ένα σκοτεινό, χιουμοριστικό, κατασκοπικό δράμα που ακολουθεί μια δυσλειτουργική ομάδα βρετανών πρακτόρων που υπηρετούν στο κατώτερο τμήμα της MI5, γνωστό και ως Slough House. Ο Gary Oldman παίζει τον Jackson Lamb, έναν πανέξυπνο αλλά γεμάτο νεύρα ηγέτη τους, οι οποίοι καταλήγουν εκεί εξαιτίας λαθών που τερματίζουν ουσιαστικά τις καριέρες τους και συχνά βρίσκουν τους εαυτούς τους να πέφτουν σε γκάφες στον κόσμο της κατασκοπείας. 

To Slow Horses θα κάνει πρεμιέρα την Πρωταπριλιά αποκλειστικά στο Apple TV Plus.