Από τα πιο παράξενα trailer που θα δείτε είναι αυτό της σειράς “The Baby” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά τρόμου του HBO Max
01 Μαρτίου 2022 13:09
Από τα πιο παράξενα trailer που θα δείτε είναι αυτό της σειράς “The Baby” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO Max κυκλοφόρησε το trailer από το νέο τηλεοπτικό σόου του, “The Baby” που έρχεται με την υπογραφή των Siân Robins-Grace και Lucy Gaymer. Πρόκειται για μία σειρά τρόμου με έντονο το κωμικό στοιχείο και τέσσερις σκηνοθέτες τους Nicole Kassell, Stacey Gregg, Faraz Shariat και Ella Jones.

Στην πλοκή θα δούμε μία 38χρονη γυναίκα που λαμβάνει ένα μωρό, το οποίο έπεσε κυριολεκτικά από τον ουρανό. Έτσι, θα αναγκαστεί να του παρέχει την κατάλληλη φροντίδα, αν και αυτό το μωρό για ένα μυστήριο λόγο έχει βίαιες τάσεις. Η σειρά όπως θα δείτε και από το trailer είναι φρικιαστική, ενώ ταυτόχρονα έχει και δώσεις χιούμορ.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Michelle De Swarte, Amira Ghazalla, Amber Grappy, Patrice Naiambana, Sinéad Cusack, Shvorne Marks, Isy Suttie, Tanya Reynolds, Seyan Sarvan, Karl Davies και Divian Ladwa. Αξίζει να αναφερθεί πως η 1η σεζόν αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Το The Baby πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στο HBO Max. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.