Το “Titans” επιστρέφει στο HBO Max και τα γυρίσματα της 4ης σεζόν ξεκίνησαν

Η 4η σεζόν είναι κοντά
01 Μαρτίου 2022 10:57
Το “Titans” επιστρέφει στο HBO Max και τα γυρίσματα της 4ης σεζόν ξεκίνησαν

Η νέα σεζόν του Titans είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα για το 4ο κεφάλαιο μόλις ξεκίνησαν. Η σειρά θα επιστρέψει στη συχνότητα του HBO Max με την 4η σεζόν και αυτό το επιβεβαίωσε ο παραγωγός, Richard Hatem, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Παρόλο που δεν αποκάλυψε κάτι άλλο, στη φωτογραφία βλέπουμε την κλακέτα, η οποία δείχνει το λογότυπο του “Titans Season 4”, ενώ αναγράφει και το όνομα του Nicholas Copus σκηνοθέτη του πρώτου επεισοδίου.

Το cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Brenton Thwaites ως Nightwing/Dick Grayson, Anna Diop ως Starfire/Kory Anders, Teagan Croft ως Raven/Rachel Roth, Ryan Potter ως Beast Boy/Gar Logan, Conor Leslie ως Wonder Girl/Donna Troy και Joshua Orpin ως Superboy/Conner. Ως νέο μέλος έχουμε και τον Joseph Morgan ως Brother Blood/Sebastian Blood.

Το Titans είναι μια δημιουργία των Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Ο Berlanti είναι γνωστός για τη δουλειά του στο Arrowverse του CW, η οποία περιλαμβάνει τα Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Batwoman, Superman & Lois, καθώς και το Doom Patrol του HBO Max. Ο Goldsman έγραψε στο παρελθόν το σενάριο για το Batman Forever (1995) του Joel Schumacher και για το Batman & Robin (1997), όπου ο Dick Grayson υποδυόταν τον Chris O'Donnell.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έγινε γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του Titans.

Tags: