Ξανά με διαφορετική εμφάνιση ο Jared Leto για τη νέα σειρά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το WeCrashed του Apple TV Plus
25 Φεβρουαρίου 2022 17:21
Ξανά με διαφορετική εμφάνιση ο Jared Leto για τη νέα σειρά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “WeCrashed”, του νέου τηλεοπτικού σόου του Apple TV Plus, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο project οκτώ επεισοδίων, με πρωταγωνιστή τον Jared Leto και την Anne Hathaway, ως το ζευγάρι του “WeWork”, μιας αμερικάνικης εταιρίας ακινήτων.

Η σειρά εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της εταιρείας, καθώς ο ιδρυτής της, Adam Neumann (Leto) εμπλέκεται με πολλές αγωγές για ανάρμοστη συμπεριφορά. Το trailer όπως θα δείτε και εσείς επικεντρώνεται κυρίως στον Adam, ο οποίος χτίζει την εταιρία, ενώ πάντα στο πλευρό του βρίσκεται και η σύζυγός του, η Rebekah Neumann, που τον βοηθάει έμμεσά για να χτίσει την αυτοκρατορία του.

Οι δημιουργοί της σειράς Lee Eisenberg και Drew Crevello ανέφεραν χαρακτηριστικά πέρυσι, πώς η σειρά θα επικεντρωνόταν στο ζευγάρι Neumann για να πει την ιστορία του WeWork, διερευνώντας πώς τα σκάνδαλά της επηρέασαν τη σχέση τους.

Αυτό που διαχωρίζει το WeCrashed από άλλα πράγματα που έχουμε δει σε αυτό το είδος, είναι ότι παρακολουθούμε την ιστορία μέσα από το πρίσμα αυτού του ζευγαριού.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Kyle Marvin, America Ferrera, O. T. Fagbenle και Theo Stockman. Το WeCrashed βασίζεται στο επιτυχημένο podcast Wondery WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork.

Το WeCrashed θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου αποκλειστικά στο Apple TV Plus. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.