O Andrew Garfield μπαίνει σε mode "True Detective" στη νέα του σειρά - Δείτε το trailer

To Under the Banner of Heaven έρχεται σύντομα στο FX
24 Φεβρουαρίου 2022 17:50
O Andrew Garfield μπαίνει σε mode "True Detective" στη νέα του σειρά - Δείτε το trailer

Μετά την τεράστια επιτυχία του "Spider-Man: No Way Home" αλλά και την εξαιρετική του ερμηνεία στο μιούζικαλ του Netflix, "Tick, Tick...Boom!" που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού, ο Andrew Garfield οδεύει σε τηλεοπτικά μονοπάτια. 

Το FX έδωσε μια πρώτη ματιά μέσω ενός teaser trailer στο "Under The Banner of Heaven" τη νέα αστυνομική μίνι σειρά του, όπου ο Garfield μπαίνει σε mode... Matthew McConaughey και "True Detective". 

Συγκεκριμένα υποδύεται έναν Μορμόνο αστυνομικό ονόματι Detective Pyre ο οποίος ερευνά μια διπλή ανθρωποκτονία και η υπόθεση του όσο βυθίζεται στα ίχνη της, τον κάνει να αμφισβητεί την πίστη του και το θρησκευτικό του παρελθόν.

Δείτε το trailer του Under the Banner of Heaven

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Dustin Lance Black, του "Milk" και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jon Krakauer. Τον Garfield πλαισιώνει ένα δυνατό cast με την Daisy Edgar Jones του "Normal People", τον Sam Worthington των "Avatar", την Denise Gough του "Monday" και του "Andor", τον Wyatt Russell του "Falcon and The Winter Soldier", καθώς και τους: Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie, Sandra Seacat, και Christopher Heyerdahl.

Η πρεμιέρα του δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά το Under The Banner of Heaven θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο υπόλοιπο του έτους.