Η 2η σεζόν του The Flight Attendant έκανε ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς
22 Φεβρουαρίου 2022 11:56
Η 2η σεζόν του The Flight Attendant έκανε ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πλέον και επίσημο! Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Flight Attendant με πρωταγωνίστρια την Kaley Cuoco του “The Big Bang Theory” ολοκληρώθηκαν και η συγκίνησή της ήταν φανερή. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στα social media της backstage υλικό και φαίνεται φανερά συγκινημένη που τα γυρίσματα -μετά τις τόσες αναποδιές της COVID-19-, έφτασαν στο τέλος τους.

Η επερχόμενη σεζόν, η οποία πρόκειται να προβληθεί κάποια στιγμή το 2022, πήρε 7 μήνες για να γυρίσει σε 3 διαφορετικές χώρες. Το εν λόγω σόου ήταν και αυτό θύμα της πανδημίας και η Cuoco, μαζί με την παραγωγή πέρασαν πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Δείτε το post της Cuoco:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Στην πρώτη σεζόν είδαμε την Cassie να ξυπνά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από hangover και ένα νεκρό σώμα δίπλα της. Χωρίς να το σκεφτεί καθαρίζει τον τόπο του εγκλήματος και φεύγει από τη χώρα, όμως, αυτό την βάζει σε σκέψεις και προσπαθεί να βρει το δολοφόνο.

Μετά το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν, υπάρχει περιέργεια για το που θα πάει το νέο κεφάλαιο. Στη 2η σεζόν θα παίξουν πολλοί νέοι ηθοποιοί όπως είναι οι Alanna Ubach και Sharon Stone, ενώ θα επιστρέψουν κανονικά οι Margaret Cho, Santiago Cabrera, Shohreh Aghdashloo, Mae Martin, Cheryl Hines, Callie Hernandez, Mo McRae Rosie Perez, Zosia Mamet, Griffin Matthews, T. R. Knight, Deniz Akdeniz, Michelle Gomez και Joseph Julian Soria.

Η 2η σεζόν του The Flight Attendant θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max μέσα στη χρονιά.