Ο Tom Holland παίζει τον πιο πολύπλοκο ρόλο της καριέρας του στη νέα σειρά της Apple

Μαζί με την Amanda Seyfried
21 Φεβρουαρίου 2022 19:45
Ο Tom Holland παίζει τον πιο πολύπλοκο ρόλο της καριέρας του στη νέα σειρά της Apple

Στη δημοσιότητα ήρθε η είδηση που θέλει την Amanda Seyfried να παίζει στη νέα σειρά της Apple, πλάι στον Tom Holland. Ο λόγος γίνεται για το “The Crowded Room", μία ανθολογία που αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus.

Το εν λόγω σόου υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Akiva Goldsman γνωστός μέσα από τη δουλειά του στο A Beautiful Mind. Η πλοκή της σειράς θα περιλαμβάνει διάφορες ιστορίες εμπνευσμένες από ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει τους φόβους τους και καταφέρνουν να ζουν με τις ψυχικές ασθένειές τους. Μάλιστα, η πρώτη σεζόν αντλεί έμπνευση από τις προσωπικές εμπειρίες του Goldman και τη βιογραφία του Daniel Keyes.

Ο Holland, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός, πρωταγωνιστεί ως Danny Sullivan, ένας χαρακτήρας βασισμένος στη ζωή Billy Milligan, ως ο πρώτος άνθρωπος που αθωώθηκε για έγκλημα λόγω διαταραχής πολλαπλής προσωπικότητας. Η Seyfried θα υποδυθεί τη Rya, μια κλινική ψυχολόγο που έχει επιφορτιστεί με την πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας της, ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει τη ζωή ως ανύπαντρη μητέρα.

Ο Kornel Mundruczo θα σκηνοθετήσει τη σειρά, αν και ακόμα δεν έγινε γνωστό πότε περίπου θα τη δούμε να κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία της Apple.