House of The Dragon | Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το prequel του Game Of Thrones

Νέες πληροφορίες απευθείας από τον George R.R. Martin
19 Φεβρουαρίου 2022 10:52
House of The Dragon | Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το prequel του Game Of Thrones

Ο πασίγνωστος συγγραφέας George R.R. Martin, ο οποίος ευθύνεται για τη σειρά λογοτεχνικών έργων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», στην οποία βασίστηκε η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, ήρθε τώρα να αποκαλύψει μερικές νέες λεπτομέρειες για το House of the Dragon.

Αναλυτικότερα, τα γυρίσματα για την prequel σειρά του HBO έχουν πλέον ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Martin. Η πρώτη σεζόν θα απαρτίζεται από 10 επεισόδια, τα οποία πλέον έχουν όλα γυριστεί. Μάλιστα, ο συγγραφέας είδε πρόσφατα ένα πρώτο πρόχειρο μοντάζ όλης της αρχικής σεζόν και μέσα από το blog του έγραψε ότι λατρεύει το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος συγγραφέας πρόσθεσε:

Φυσικά, χρειάζεται να γίνει ακόμη αρκετή δουλειά. Τα ειδικά εφέ, ο χρωματισμός, η μουσική επένδυση, όλο το post production.

Ωστόσο, η γραφή, η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες, όλα δείχνουν φανταστικά. Ελπίζω να σας αρέσουν όσο μου άρεσαν και εμένα. Τα εύσημα μου στους showrunners Ryan Condal και Miguel Sapochnik, στην ομάδα τους, καθώς και στο εκπληκτικό cast μας.

Ένα φρεσκάρισμα με όσα ξέρουμε για το House of the Dragon

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Το House of the Dragon θα έρθει στις οθόνες μας εντός του 2022.