Russian Doll: Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν της σειράς!

Επιστρέφει σύντομα στο Netflix
11 Φεβρουαρίου 2022 22:55
Russian Doll: Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν της σειράς!

Η πασίγνωστη streaming υπηρεσία Netflix μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο φωτογραφικό υλικό από την επερχόμενη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης του σειράς Russian Doll.

Σε αυτές φυσικά βλέπουμε την πρωταγωνίστρια, την οποία υποδύεται η Natasha Lyonne, καθώς και μερικούς από τους νέους χαρακτήρες που θα μας συστήσει η νέα σεζόν, όπως αυτή που υποδύεται η Annie Murphy του Schitt's Creek. Πέρα από τη Murphy, στη νέα σεζόν θα δούμε και τον Sharlto Copley, έναν ηθοποιό που μπορεί να γνωρίζετε από το District 9, το The A-Team ή το Hardcore Henry και τον οποίο μπορείτε ομοίως να δείτε μέσα από το νέο φωτογραφικό υλικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σεζόν του Russian Doll είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει φέτος την άνοιξη και θα μας μεταφέρει τέσσερα χρόνια μετά. Αυτή τη φορά η Nadia και ο παρτενέρ της στην λούπα Alan θα έρθουν αντιμέτωποι με τον παρελθόν τους, καθώς εξερευνούν κάποια υπαρξιακά ζητήματα.

Ακολουθούν οι πρώτες εικόνες της δεύτερης σεζόν:

Για την ιστορία, η πρώτη σεζόν του Russian Doll έκανε το ντεμπούτο της τον Φεβρουάριο του 2019 και απαρτιζόταν από συνολικά 8 επεισόδια. Αυτά ακολουθούσαν την περιπέτεια της Nadia, η οποία ζούσε σε μια λούπα, αφού δε μπορούσε να διαφύγει από ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη.

Πέρα από τρομερά στατιστικά τηλεθέασης, η πρώτη σεζόν του σόου κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους κριτικούς, αφού απέσπασε τέσσερα Prime Time Emmy βραβεία.