Blade Runner 2099: Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται σειρά από την Amazon και τον Ridley Scott

Θα είναι η συνέχεια του Blade Runner 2049
11 Φεβρουαρίου 2022 20:23
Blade Runner 2099: Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται σειρά από την Amazon και τον Ridley Scott

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια περίπου από το Blade Runner 2049 του Denis Villeneuve και όπως όλα δείχνουν, το franchise θα συνεχιστεί, ως τηλεοπτική σειρά αυτή τη φορά. Ναι, καλά διαβάσατε. Έγινε μόλις γνωστό ότι η Amazon ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο σόου βασισμένο στο δημοφιλές σύμπαν.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το Deadline, ο Ridley Scott, σκηνοθέτης του πρώτου Blade Runner θα είναι εκτελεστικός παραγωγής της σειράς, η οποία θα ονομάζεται Blade Runner 2099 και θα είναι συνέχεια του Blade Runner 2049. H Silka Luisa του Shining Girls θα γράψει το σενάριο, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και στην παραγωγή.

Έτσι, πρώτη φορά θα δούμε μια σειρά πάνω σε αυτό το σύμπαν και όπως λέει το Deadline, η Amazon εξετάζει αυτόν τον καιρό τις πιθανές ημερομηνίες για την παραγωγή της σειράς. Πηγές λένε επίσης πως ο Scott ίσως βρίσκεται και στη σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Το Blade Runner 2099 έρχεται σε συνεργασία των Amazon Studios, Alcon Entertainment και Scot Free.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί μπορεί να συμμετέχουν στο cast, καθώς ούτε πληροφορίες για την πλοκή. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.