Ο Jamie Dornan έχει αμνησία και παγιδεύτηκε στην Αυστραλία στη νέα σειρά του HBO (BINTEO)

Γνωρίστε το “The Tourist”
10 Φεβρουαρίου 2022 22:03
Ο Jamie Dornan έχει αμνησία και παγιδεύτηκε στην Αυστραλία στη νέα σειρά του HBO (BINTEO)

Το HBO Max κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα μίνι σειρά “The Tourist” με πρωταγωνιστή τον Jamie Dornan, η οποία γράφτηκε από τον Harry και τον Jack Williams. Οι δύο τους έχουν δουλέψει προηγουμένως στο Baptiste του BBC One, καθώς και στα The Missing και Liar. Στη σκηνοθετική καρέκλα ωστόσο κάθεται ο Chris Sweeney.

Μετά από ένα συμβάν στην Αυστραλία, ο Dornan ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο, όπου δεν θυμάται ούτε καν το όνομά του, αφού έχει πάθει αμνησία, με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει τι έχει συμβεί. Έτσι, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να θυμηθεί ποιος πραγματικά είναι και ποιος τον θέλει νεκρό.

Ο Dornan έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του στην τριλογία του Fifty Shades of Grey, ενώ έπαιξε και στο πρόσφατο Belfast του Kenneth Branagh, ενώ θα πρωταγωνιστήσει επίσης με την Gal Gadot στην επερχόμενη κατασκοπευτική ταινία θρίλερ του Netflix, Heart of Stone.

Και τα έξι επεισόδια του The Tourist θα γίνουν διαθέσιμα στις 3 Μαρτίου στο HBO Max. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.