O Charlie Cox ψήνεται να είναι Daredevil μέχρι τα γεράματα στο MCU

Μετά το "No Way Home" τι έπεται για τον Matt Murdock
07 Φεβρουαρίου 2022 16:38
O Charlie Cox ψήνεται να είναι Daredevil μέχρι τα γεράματα στο MCU

Η εμφάνισή του Matt Murdock στο Spider-Man: No Way Home ήταν ανάμεσα στις δυνατές εκπλήξεις της ταινίας που διέλυσε το box office τον τελευταίο καιρό και επιβεβαίωσε την εισαγωγή του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. 

Πλέον ο Διάβολος του Hel's Kitchen μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε σε κάποια επερχόμενη σειρά ή ταινία του MCU και οι fans βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα με τις θεωρίες και τις φήμες που κυκλοφορούν και τον θέλουν να εμφανίζεται στο Moon Knight ακόμα και στο She-Hulk.

Ο Charlie Cox μίλησε για το τι ελπίζει να κάνει στο μέλλον με τον ρόλο, εκφράζοντας σε νέα του συνέντευξη στο Supanova Comic-Con, πως θα ήθελε να τον υποδύεται μέχρι τα...βαθιά γεράματα: 

Νιώθω τόσο τυχερός που έγινα cast σε αυτό το ρόλο και είναι ένα θείο δώρο. Αγάπησα κάθε λεπτό της σειράς. Το ότι μου ζήτησαν να επιστρέψω και να συμμετέχω με οποιαδήποτε ιδιότητα ήταν συναρπαστικό για μένα. Και ελπίζω, να μην ακουστώ άπληστος, αλλά ελπίζω να κάνω πολλές ακόμη εμφανίσεις. Ελπίζω να συμμετέχω με οποιονδήποτε τρόπο για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα. Ελπίζω να μην τελειώσει ποτέ. Ελπίζω να φτάσω στο επίπεδο που ο κόσμος να μου λέει "Είσαι πολύ μεγάλος για να παίξεις τον ρόλο". 

Δε γνωρίζω τα σχέδιά τους αλλά ελπίζω να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερες εμφανίσεις μου επιτραπούν. 

Στην ίδια συνέντευξη τονίζει πως τα crossovers του Daredevil με άλλους χαρακτήρες είναι το επόμενο βήμα στο MCU, επομένως ο χρόνος θα δείξει που θα επανεμφανιστεί ο Matt Murdock του MCU πλέον.