Shining Girls: Η Elisabeth Moss παίζει στην πιο παράξενη σειρά που είδαμε τελευταία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στο Apple TV Plus
07 Φεβρουαρίου 2022 11:19
Shining Girls: Η Elisabeth Moss παίζει στην πιο παράξενη σειρά που είδαμε τελευταία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Elisabeth Moss πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά “Shining Girls” που θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus. Το σόου των Michelle MacLaren και Daina Reid θα κάνει το ντεμπούτο του σύντομα στην streaming υπηρεσία της Apple είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Lauren Beukes και η σειρά θέλει να «παίξει» με το μυαλό σας.

Το Shining Girls θα αποτελείται από οκτώ επεισόδιο, με τα πρώτα τρία να έρχονται στις 29 Απριλίου και τα υπόλοιπα να προβάλλονται εβδομαδιαία. Η Moss, λοιπόν, θα υποδυθεί την Kirby Mazrachi που επιβλέπει τα αρχεία της εφημερίδας του Σικάγο, της οποίας οι δημοσιογραφικές φιλοδοξίες τέθηκαν σε αναμονή μετά από μια τραυματική επίθεση.

Χρόνια μετά από μια βάναυση επίθεση που την άφησε σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα, η Kirby μαθαίνει ότι μια πρόσφατη δολοφονία συνδέεται με τη δική της υπόθεση. Έτσι, συνεργάζεται με τον βετεράνο ρεπόρτερ Dan Velazquez για να κατανοήσει τι έχει συμβεί.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Phillipa Soo (Dopesick, Broadway’s Hamilton), Amy Brenneman (The Leftovers) και Jamie Bell (TURN: Washington’s Spies).

Το Shining Girls θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου στο Apple TV Plus. Δείτε τα πρώτα πλάνα από τη σειρά παρακάτω.