Έρχεται κι άλλη σειρά του “Tiger King” σε περίπτωση που δε σας έφτανε μόνο μία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Peacock
04 Φεβρουαρίου 2022 17:45
Έρχεται κι άλλη σειρά του “Tiger King” σε περίπτωση που δε σας έφτανε μόνο μία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την πρεμιέρα του Tiger King στο Netflix, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και κράτησε συντροφιά σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που η 2η σεζόν δεν είχε την ίδια ακριβώς μοίρα, φαίνεται πως η ζωή του Joe Exotic θα συνεχίσει, αλλά όχι από το Netflix.

Συγκεκριμένα, το Peacock ετοιμάζει μία νέα σειρά λίγων επεισοδίων, που την ονομάζει “Joe vs Carole” και θα μας δώσει μια νέα ματιά στην ιστορία αυτών των δύο εχθρών. Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer που μας δείχνει και πως μοιάζουν οι ηθοποιοί με τους εν λόγω χαρακτήρες. Ναι, καλά καταλάβατε, δεν πρόκειται να δούμε τους κανονικούς χαρακτήρες όπως στη σειρά του Netflix.

Η σειρά βασίζεται στο podcast του Wondery Joe Exotic με παρουσιαστή τον Robert Moor που σημαίνει ότι θα έχει μια διαφορετική οπτική από το δημοφιλές ντοκιμαντέρ που γνωρίζετε.

Το cast της σειράς απαρτίζεται από τους Kate McKinnon, John Cameron Mitchell, Kyle MacLachlan, Brian Van Holt, Peter Phan, Daniel Reader και Nicola Stewart.

Το Joe vs Carole θα κάνει ντεμπούτο στις 3 Μαρτίου αποκλειστικά στο Peacock. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.