Peaky Blinders: "Γ****α σκοτεινή" περιγράφει την 6η σεζόν ο Cillian Murphy

Συνεχίζονται οι δηλώσεις που ανεβάζουν το hype για την επικείμενη πρεμιέρα.
02 Φεβρουαρίου 2022 23:45
Peaky Blinders: "Γ****α σκοτεινή" περιγράφει την 6η σεζόν ο Cillian Murphy

Το έχουν δηλώσει ξανά και ξανά οι συντελεστές του Peaky Blinders για το φινάλε, αλλά τώρα το επιβεβαιώνουν. Ο Cillian Murphy που υποδύεται τον Thomas Shelby στο λατρεμένο Peaky Blinders παραχώρησε μια συνέντευξη στο Esquire ενόψει της κυκλοφορίας της 6ης και τελευταίας σεζόν του σόου. 

Όπως είχε δηλώσει πάνω-κάτω και στο περιοδικό Rolling Stone, το φινάλε θα είναι βαρύ αλλά τώρα το περιέγραψε και πάλι με λίγο διαφορετική φρασεολογία. Χωρίς να αποκαλύπτει το παραμικρό για το που οδεύει η πλοκή δήλωσε πως η 6η σεζόν θα είναι "γ****α σκοτεινή"

Μάλιστα δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος εάν η ιστορία του Tommy έχει "happy ending" ή εάν θα βρει την ησυχία του και θα εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του:

Νομίζω πως η λύτρωση είναι ο στόχος του Steve. Με πολλές όμως αναποδιές στο μονοπάτι, αλλά δεν ξέρω. Θα το αφήσουμε στη γνώμη του κοινού. Δε ξέρω εάν θα λυτρωθεί. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε περισσότερα για την αλλαγή σχεδίων του δημιουργού Steven Knight σχετικά με το πώς θα ολοκληρωθεί το έπος των Shelbys. 

Τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders, που θα συνεχίσει την ιστορία, θα ξεκινήσουν εντός του 2023

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders, σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, μάλλον θα κάνει πρεμιέρα εντός του Φεβρουαρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αλλάξει καθώς επίσημα το BBC δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Στην Ελλάδα θα προβάλλεται και μέσω του Netflix.