Ο Oscar Isaac υπόσχεται ένα "παράξενο" Moon Knight γιατί "δεν πιέζεται από το box office"

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για μια σειρά της Marvel
02 Φεβρουαρίου 2022 23:29
Ο Oscar Isaac υπόσχεται ένα "παράξενο" Moon Knight γιατί "δεν πιέζεται από το box office"

Συχνά πολλές ταινίες αναγκάζονται να βγουν αποστειρωμένες από τα ρίσκα ενός σκηνοθέτη-δημιουργού και να "τικάρουν" τα "θέλω" του box office για χάρη των αριθμών. Επειδή όμως το Moon Knight είναι μια σειρά που θα κυκλοφορήσει στο Disney Plus έχει αρκετές ελευθερίες αυτό, παρόλο που κρέμεται το χέρι της Marvel Studios από πάνω. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Variety ο πρωταγωνιστής του Moon Knight, Oscar Isaac, μίλησε με πολύ ενδιαφέροντα λόγια για το σόου και τον χαρακτήρα. Έφερε μάλιστα το παράδειγμα του Morbius του Jared Leto με τον οποίο έκαναν τη συνέντευξη μαζί, για να τονίσει τις διαφορές. 

Ουσιαστικά είπε πως επειδή το Moon Knight δεν πιέζεται από τις ανάγκες του box office έχει πολλές "παράξενες αποφάσεις": 

Δεν είχα ακούσει για τον Μoon Knight πριν πάρω τον ρόλο και φαντάσου μάζευα κόμικ μικρός. Είχα ακούσει για τον Μorbius αλλά όχι τον Moon Knight. 

Δε γνωρίζω πως ήταν η διαδικασία για σένα επειδή πρόκειται για ταινία αλλά εμείς είμαστε μίνι σειρά. Υπήρχε πολύς χώρος για δοκιμές επειδή δεν είχαμε την πίεση να σιγουρέψουμε κάτι που θα πρέπει να βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια το πρώτο του Σαββατοκύριακο. Οπότε μπορέσαμε να πάρουμε πολλές παράξενες αποφάσεις. 

Η σύνοψη του Moon Knight:

Ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής, που παλεύει εσωτερικά με πολλά προβλήματα, θα λάβει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου Θεού της Σελήνης. Σύντομα, όμως θα ανακαλύψει ότι αυτές οι δυνάμεις είναι ευλογία και κατάρα για την ταραγμένη ζωή του.

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει τους Oscar IsaacEthan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

Η παραγωγή του Moon Knight θρηνεί αυτές τις μέρες τον άδικο χαμό ενός εκ των αστέρων της, του Gaspard Ulliel, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε ατύχημα με σκι στις Άλπεις. 

Το Moon Knight αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney+.