Halo: Η εμφάνιση της Cortana στην σειρά δίχασε τους fans και το Twitter (ΦΩΤΟ)

Κάτι δεν έκατσε καλά σίγουρα με την τηλεοπτική Cortana
01 Φεβρουαρίου 2022 19:42
Halo: Η εμφάνιση της Cortana στην σειρά δίχασε τους fans και το Twitter (ΦΩΤΟ)

Πριν μερικά 24ωρα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο κανονικό trailer της πολυαναμενόμενης σειράς του HALO για την streaming υπηρεσία της Paramount, το οποίο αποκάλυψε όλα όσα χρειαζόταν πριν την πρεμιέρα. Δηλαδή τους Covenants, τα Phantoms, τις στολές των Spartans, τους Prophets, τον Admiral Keyes ακόμα και...την Cortana, που θα την υποδύεται η Jen Taylor, voice actor της χαρακτήρα στα παιχνίδια. 

Εκεί όμως είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια της νέας live-action μεταφοράς του Halo στη μικρή οθόνη, καθώς η εμφάνιση της πιο ανθρώπινης Cortana δίχασε τους fans του Halo. Φυσικά στο Twitter έγινε το ανάλογο γλέντι από τους χρήστες όπως θα δείτε στα παρακάτω tweets:

 

Άλλοι επιχείρησαν να την...διορθώσουν εμφανισιακά με λίγο Photoshop:

Και άλλοι σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της μουσικής στο trailer -και σωστά θα πούμε εμείς- καθώς έλειπε η εμβληματική μουσική του Halo που το κάνει...Halo. Αντίθετα ντύθηκε ηχητικά με ένα cover του "In the Air Tonight" του Phil Collins. 

Τον Master Chief υποδύεται ο Pablo Schreiber, την Dr. Catherine Halsey η Natascha McElhone, η οποία μεταξύ άλλων δημιούργησε το Spartan πρόγραμμα και την Cortana. Το cast πλαισιώνεται από τους Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Η σειρά HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022.