Δύσκολες περιπέτειες περιμένουν την Πριγκίπισσα Bean στο trailer του Disenchantment Part 4

“Dive in. Drink Up. Dream on.”
31 Ιανουαρίου 2022 19:23
Δύσκολες περιπέτειες περιμένουν την Πριγκίπισσα Bean στο trailer του Disenchantment Part 4

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από το φινάλε της 3ης σεζόν του Disenchantment και το Netflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη συνέχεια! Ναι, η στιγμή ήρθε και το 4ο μέρος της σειράς πρόκειται να καταφθάσει στις αρχές του Φεβρουαρίου με νέες περιπέτειες για τους ήρωές μας.

Δυστυχώς μέχρι και αυτή τη στιγμή το Netflix δεν έχει αποκαλύψει πολλά για την πλοκή, όμως ένα είναι σίγουρο, ότι θα συνεχίσει τα γεγονότα της 3ης σεζόν. Οι περιπέτειες της Princess Bean αυτή τη σεζόν περιλαμβάνουν την ανακάλυψη ενός υποβρύχιου κάστρου που περιέχει μυστικά που θα μπορούσαν να αλλάξουν την ιστορία του Dreamland.

Φυσικά στη νέα σεζόν πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά οι Abbi Jacobson ως Queen Bean, Eric Andre ως demon Luci και Nat Faxon ως Elfo. Επίσης θα δούμε και τους John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Rich Fulcher, Noel Fielding, Richard Ayoade και Lucy Montgomery.

Το Disenchantment Part 4 θα κάνει ντεμπούτο στο Netflix στις 9 Φεβρουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.