Disenchantment: Πρώτη ματιά στη νέα σειρά από τον δημιουργό των Simpsons

O Matt Groening μετακομίζει στο Netflix και σε fantasy σκηνικά!
24 Μαΐου 2018 16:34
Disenchantment: Πρώτη ματιά στη νέα σειρά από τον δημιουργό των Simpsons

Από το δαιμόνιο και αστείρευτο μυαλό του Matt Groening, δημιουργού των θρυλικών The Simpsons έρχεται μια νέα animated σειρά φαντασίας. Το Disenchantment είναι η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο καλοκαίρι για την οποία δόθηκε μια πρώτη ματιά υπό τη μορφή σκίτσων και εικαστικών, καθώς και η ημερομηνία πρεμιέρας. Το "Ξεμάγεμα" του mastermind των Simpsons θα έχει να κάνει "σχετικά με τη ζωή το θάνατο, την αγάπη και το σεξ, και το να συνεχίζεις να χαμογελάς σε έναν κόσμο γεμάτο βάσανα και ηλίθιους, παρά το τι σου λένε οι γέροντες, οι μάγοι και οι υπόλοιποι" όπως δήλωσε. 

Η επίσημη σύνοψη του Disenchantment λέει ότι θα μας μεταφέρει στο υπό διάλυση μαγικό βασίλειο του Dreamland, όπου θα δούμε τις περιπέτειες μιας αλκοολικιάς νεαρής πριγκίπισσας της Bean, του παμπόνηρου elf συντρόφου της, Elfo, και την δαίμονα της, Luci. Στο διάβα τους το ιδιότυπο τρίο θα συναντήσει ogre, πνεύματα, harpies, imps, trolls, λογιών-λογιών πλάσματα και πολλούς χαζούς ανθρώπους. 

Κι αν τα σκίτσα σας φαίνονται πολύ γνώριμα είναι γιατί τα επιμελείται το Rough Draft Studios, που ήταν υπεύθυνο για το επίσης θρυλικό Futurama. Το voice cast της σειράς θα έχει επίσης αρκετά γνώριμα πρόσωπα όπως οι John DiMaggio και Billy West αλλά και τους: Abbi Jacobson (Bean), Nat Faxon (Elfo), Eric Andre (Luci), Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding, και Lucy Montgomery.

Η πρεμιέρα των πρώτων 10 επεισοδίων του Disenchantment αναμένεται να γίνει στις 17 Αυγούστου στο Netflix.