Δείτε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο από την υποσχόμενη σειρά της Apple, “The Afterparty”

Διαθέσιμα τα τρία πρώτα επεισόδια στο Apple TV+
31 Ιανουαρίου 2022 16:41
Δείτε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο από την υποσχόμενη σειρά της Apple, “The Afterparty”

Το The Afterparty είναι η νέα σειρά μυστηρίου της Apple, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν λίγα εικοσιτετράωρα στην streaming υπηρεσία της. Με τα τρία πρώτα επεισόδια να είναι ήδη διαθέσιμα, η Apple θέλει να σας “ψήσει” να την ξεκινήσετε και γι’ αυτό το λόγο διέθεσε το πρώτο επεισόδιο εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο του The Afterparty μέσα από το επίσημο κανάλι της υπηρεσίας στο YouTube.

Πρόκειται για μία κωμωδία με αρκετό μυστήριο, καθώς θα δούμε μια ιστορία μετά από ένα reunion πάρτι. Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα μας δείξει τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς του πάρτι, μέσα από την οπτική γωνία ενός διαφορετικού χαρακτήρα κάθε φορά. Αυτό που τους ενώνει είναι ένας φόνος και όπως αποδεικνύεται, πολλοί από αυτό το πάρτι έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους που τους κάνουν βασικούς ύποπτους.

Πρωταγωνιστούν οι Tiffany Haddish (Girls Trip), Sam Richardson (Veep), Zoë Chao (Love Life), Ben Schwartz (Sonic the Hedgehog), Ike Barinholtz (The Mindy Project), Ilana Glazer (Broad City), Jamie Demetriou (Fleabag) και Dave Franco (The Disaster Artist).

Το “The Afterparty” προβάλλεται αποκλειστικά στο Apple TV Plus, όμως, το πρώτο επεισόδιο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω, στο επίσημο YouTube κανάλι της υπηρεσίας.