Euphoria: Η Alexa Demie έστειλε στα επείγοντα την "Cassie" στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Ολοκλήρωσαν με δραματικό τρόπο τα γυρίσματα όπως αποκαλύπτει
28 Ιανουαρίου 2022 16:32
Euphoria: Η Alexa Demie έστειλε στα επείγοντα την "Cassie" στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Το Euphoria του HBO Max αποτελεί μια από τις πιο καυτές σειρές εκεί έξω και τις πιο διάσημες, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό όπου απευθύνεται. Η 2η σεζόν προβάλλεται ήδη και την ερχόμενη Κυριακή θα προβληθεί το 4ο από τα 6 μόλις νέα επεισόδια του σόου, όπου πρωταγωνιστεί η Zendaya, παρόλο που και το υπόλοιπο cast έχει λάβει εξίσου μεγάλη αναγνωρισιμότητα. 

Για όσους παρακολουθούν τη σειρά η Sydney Sweeney υποδύεται την "Cassie" στο σόου του Sam Levinson και βρέθηκε καλεσμένη του James Corden στο The Late Late Show. Εκεί ο παρουσιαστής την ρώτησε για το wrap party που έκαναν για να γιορτάσουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν. Μόνο που αντί να γιορτάζει μαζί με τους υπόλοιπους η Cassie να αποκαλύπτει πως η φίλη της στη σειρά "Maddy", που την υποδύεται η Alexa Demie, την έστειλε στα...επείγοντα. 

Όπως είπε η Sweeney: 

Μου πάτησε το δάχτυλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και απλά έσπασε. Οπότε κατέληξα στα επείγοντα και μετά επέστρεψα και ήμουν μαστουρωμένη από τα ηρεμιστικά και την αναισθησία. Και όλοι μου έλεγαν "δε σε έχουμε ξαναδεί έτσι". 

Η "Cassie" αρχικά δίσταζε να αποκαλύψει ποια συμπρωταγωνίστρια της πάτησε το πόδι και την τραυμάτισε, αλλά ο Corden το ψυλλιάστηκε, με αποτέλεσμα να της ζητήσει και συγγνώμη που την "κάρφωσε" όσο ήταν στον αέρα της εκπομπής.  

Τις εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria μπορείτε να βρείτε εδώ.