Το Percy Jackson and the Olympians είναι η νέα σειρά του Disney Plus! (ΒΙΝΤΕΟ)  

Πήρε το πράσινο φως

Το Percy Jackson and the Olympians είναι η νέα σειρά του Disney Plus! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Percy Jackson είναι μια σειρά βιβλίων από τον συγγραφέα Rick Riordan που εστιάζει στη ζωή κάποιων Ολύμπιων Θεών που για κάποιο λόγο τυχαίνει να έχουν θνητούς γονείς.

Πριν αρκετά χρόνια κυκλοφόρησε πρώτη ταινία που είναι βασισμένη στην εν λόγω νουβέλα, με ονομασία Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, από τον σκηνοθέτη Chris Columbus. Λίγα χρόνια αργότερα είδαμε και το sequel της ταινίας, ενώ όπως σας ενημερώσαμε το 2020, μια τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στα σκαριά και πλέον έχουμε νέα και γι’ αυτήν.

Όπως έγινε γνωστό, το Percy Jackson and the Olympians πήρε επιτέλους το πράσινο φως και θα έρθει μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus! Αυτό ανακοίνωσε εχθές ο ίδιος ο Rick Riordan μέσα από τα επίσημα social media της Disney.

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

Η σειρά θα βασίζεται φυσικά στα βιβλία και συγκεκριμένα στο “The Lighting Thief” και θα λαμβάνει χώρα στη σημερινή εποχή. Στην πλοκή θα δούμε τον 12χρονο Percy Jackson, ο οποίος αποκαλύπτει ότι οι Έλληνες Θεοί υπάρχουν και ότι αυτός είναι ο γιος του Ποσειδώνα.

Ο ίδιος ο Riordan θα γράψει τον πιλότο της σειράς μαζί με τον Jon Steinberg (Black Sailts) και τον James Bobin στη σκηνοθεσία.

Πριν λίγη ώρα σας ενημερώσαμε πως το Disney Plus έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, δεν έγινε γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν στη σειρά, αλλά ούτε πότε περίπου θα γίνει διαθέσιμο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.