Το τρελό easter egg στο trailer του Moon Knight "δείχνει" Fantastic Four (ΦΩΤΟ)  

Τουλάχιστον έτσι υποθέτουν οι fans της Marvel

Το τρελό easter egg στο trailer του Moon Knight "δείχνει" Fantastic Four (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως το πρόσφατο trailer του Moon Knight κρύβει ένα easter egg που μπορεί να αποδειχθεί τεράστιας σημασίας για το μέλλον του MCU. Ένα easter egg που "δείχνει" ότι οι Fantastic Four είναι κοντά. 

Όπως παρατήρησαν κάποιοι fans της Marvel στα social media στο 1:27 λεπτό του trailer, όπου ο "Steven Grant" του Oscar Isaac οδηγεί ένα φορτηγό και ξυπνάει από έναν λήθαργο, κάτι στο background τράβηξε την προσοχή. Ένα κουτί που επάνω του γράφει "von D" και επιτηδευμένα το πλάνο του trailer κρύβει την υπόλοιπη ταμπέλα. 

Οι fans υποθέτουν -και είναι λογικό- πως πρόκειται για την πρώτη αναφορά του Victor Von Doom στο MCU, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η έλευση του μεγάλου κακού και των Fantastic Four ακολούθως είναι προ των πυλών. 

Δείτε το στιγμιότυπο

Εάν όντως στο Moon Knight αποδειχθεί πως πράγματι αναφέρεται στον Dr. Doom τότε κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε και ποιος θα τον υποδυθεί.

Η σύνοψη του Moon Knight:

Ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής, που παλεύει εσωτερικά με πολλά προβλήματα, θα λάβει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου Θεού της Σελήνης. Σύντομα, όμως θα ανακαλύψει ότι αυτές οι δυνάμεις είναι ευλογία και κατάρα για την ταραγμένη ζωή του.

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει τους Oscar IsaacEthan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

Η παραγωγή του Moon Knight θρηνεί αυτές τις μέρες τον άδικο χαμό ενός εκ των αστέρων της, του Gaspard Ulliel, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε ατύχημα με σκι στις Άλπεις. 

Το Moon Knight αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney+.