Moon Knight: Το trailer του έσπασε ρεκόρ στο YouTube για σειρά του MCU

Άρεσαν πολύ στους fans οι Oscar Isaac και Ethan Hawke
22 Ιανουαρίου 2022 18:50
Moon Knight: Το trailer του έσπασε ρεκόρ στο YouTube για σειρά του MCU

Η προσμονή των Marvel fans για το trailer του Moon Knight ήταν αρκετά μεγάλη αλλά κανείς δε περίμενε τόσο μεγάλη ώστε να σπάσει και ρεκόρ προβολών και likes στο YouTube. 

Το trailer που δημοσιεύθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε εμάς εν μέσω των Playoffs του NFL κατάφερε να είναι αυτό με τα περισσότερα likes και engagements στα social media από κάθε άλλο trailer σειράς της Marvel στο Disney Plus. 

Σύμφωνα με το The Direct κιόλας το πρώτο trailer του Moon Knight ξεπέρασε το 1 εκ. likes στο YouTube κανάλι της Marvel και έτσι νίκησε τα αντίστοιχα trailers των Hawkeye (915K) και WandaVision (760k). Ξεπέρασε επίσης τα πρώτα δύο trailer του Loki με 723k και 695k likes αντίστοιχα, καθώς και το δεύτερο trailer του Falcon and the Winter Soldier (652k). 

Τα trailers του Moon Knight και του "Falcon" μοιράζονται έναν κοινό παρονομαστή: προβλήθηκαν εν μέσω αγώνα NFL επομένως είχαν έτσι κι αλλιώς ένα διψασμένο κοινό. 

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το έκτο κατά σειρά σόου του MCU στην streaming υπηρεσία μετά τα "WandaVision", "Falcon and the Winter Soldier", "Loki", "What If?" και "Hawkeye". 

Η σύνοψη του Moon Knight:

Ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής, που παλεύει εσωτερικά με πολλά προβλήματα, θα λάβει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου Θεού της Σελήνης. Σύντομα, όμως θα ανακαλύψει ότι αυτές οι δυνάμεις είναι ευλογία και κατάρα για την ταραγμένη ζωή του.

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει τους Oscar IsaacEthan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

Η παραγωγή του Moon Knight θρηνεί αυτές τις μέρες τον άδικο χαμό ενός εκ των αστέρων της, του Gaspard Ulliel, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε ατύχημα με σκι στις Άλπεις. 

Το Moon Knight αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney+.